HUNFERT NPK 8-24-24 + 3SO3, 3 CaO, 2 MgO 1 db 700 kg-os Big-bag zsákban

Nincs raktáron Top termék

Széleskörűen alkalmazható, koncentrált hatóanyag-tartalmú termék őszi vagy tavaszi felhasználásra egyaránt alkalmas, hiszen vízoldhatósága az összes hatóanyagra vonatkoztatva is 90% fölötti. Foszfor és kálium tartalomban kiegyensúlyozott, kénnel dúsított, kalcium és magnézium kiegészítésű NPK komplex, melynek összes hatóanyag tartalma a mezoelemeket is beleszámítva 70%. Magyarországon hagyományosan ez az egyik legnépszerűbb NPK összetétel, nem véletlenül, hiszen az NPK hatóanyagok fajlagosan ebben a komplex termékben vásárolhatóak meg talán a legkedvezőbb áron.

Alaptrágyaként az őszi és tavaszi szezonban is rugalmasan alkalmazható minden növénykultúra esetében. Foszforral és káliummal közepes vagy annál rosszabb ellátottságú területekre ajánlott leginkább, akár feltöltő jellegű trágyázásra is. Szintén javasolt nagyobb tápanyagigényű növénykultúrák termesztésének megfelelő megalapozására. Repce alá kijuttatva kéntartalma segíti a repce megfelelő őszi fejlődését, a sikeres áttelelést.

Figyelem! Az ár 1 db 700kg Big-Bag zsákos mennyiségű műtrágyára vonatkozik, karád telephelyen kamionra rakva, és minimum 1 kamionnyi mennyiségre. Amennyiben a fuvarozást a vevő kívánja megoldani, kérem jelezze előre e-mailen!
Figyelem!
Az ár az áfát nem tartalmazza! 

0 Ft
Figyelem! Az árak az Áfát nem tartalmazzák!